Bantimurung


People say ‘ a picture worth thousands words’…

Sebelum report siap tengokla gambar dulu ye.😉

18 thoughts on “Bantimurung

  1. ceh, apasal bleh plak x tgk kamera sy dlm gambar tuh? huhuhu… apapun, hari tu mmg best. byk ilmu dan inspirasi yg dpt.. menyuntik lebih semangat utk berkarya~~

  2. a picture is worth a thousands word?macam bunyik bunyik iPHOTO je…ehehe…darik composition and lighting boleh baiki lagi…elakkan too much distraction, kasik white balance yang agak warm..setkan group untuk focus ke satu camera…technically…boleh join iPHOTO untuk lebih detail…ehhehe

  3. boleh boleh…hari tu dah berhajat sebenarnya,tapi sebab kesuntukan waktu+takut interfere dengan prog ipem,makanya diurungkan dulu…ehehehe

  4. sebenarnya ini belum semua ahli. Ada lagi lebih kurang 20 orang yg x dpt join hari tu. InsyaAllah,kita harap lepas ni dpt buat program yg dpt kumpulkan semua ahli.

  5. amin..insyaAllah.tak sabar nk tunggu report nih. dah la tak berkesempatan gi. huhu..abu farhat, insyaAllah lepas2 ni mmg ana ikatkan pertunangan IPEM ngan iPhoto. untuk program2 IPEM insyaAllah tender utk iPhoto hehe. kebetulan anapun iPhoto, leh join skali ye.syukran akhi

  6. to badrul: jgn main2, batch 07 siap bersyair lg tuh. haha… best2, alhamdulillah…

    to addin: AJK x penting… yg penting ada saya dan ahli2 lain.. AJK yg lain x de pun x pe. hehe…

    to daisy: best ek.. len kali join la group puisi plak.. hari tu dah byk dpt ilmu psl penulisan cerpen dan novel kan? ke nak ilmu novel n cerpen lg… hehe… good luck to all IPEM’s member! syg korg sumer…

  7. Salam,

    Maafla la ruq. Memang time bgambar bersama tu, in my collection there’s no you. No harm. Huhu

    Maybe sesapa yang ada collection lain boleh update pictures lagi.
    😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s