Kebenaran


3 thoughts on “Kebenaran

  1. Salam.

    waah..new theme. nice2! ^-^ almost brand new hehe..keep up good work mai😉

    oh ye, terperasan nama saya ada dalam list sahabat se-ipem. tak nak ada sebenarnya..hehe. tapi alang2 dah ada, erm nak jugak ada nama ayah macam orang lain =p ^-^

    tentang gambar di atas, menarik dan kreatif sekali yang melakarnya. tapi agak senget juga kepala ni nak baca..hehe. betul tak khade? :p lalla~
    🙂

  2. Salam alayk.

    Thanks fie.😀 Alhamdulillah, ilham kurniaan dari Allah. Agaknya dalam masa suntuk nak exam ni la banyak idea pulak nak alter sana sini. Alhamdulillah.

    Saya sudah masukkan nama ayah anda di dalam link tersebut. hehe.

    Tentang gambar atas ni, ada kawan yang kasi. Its simple yet meaningful. Mesejnya memberikan impak kepada yang melihat. Lihatlah dengan ‘cahaya’.🙂 Senget memang senget nak baca tapi kita ambillah yang terbaik dari kata-kata tersebut ya. hehe.

    Sesungguhnya kebenaran akan tetap menjalar! Sedih2 dengan apa yang terjadi kat perak. Semoga kebenaran dapat ditegakkan!

    Wallahualam.

  3. Salam wbt,

    Betul, suka sangat dengan kata-kata tu. Yang benar tetap akan menjalar, mekar, dan segar, walau ditekan, tanpa dibaja, dan tanpa udara..

    Ya! Moga kebenaran akan tertegak di tanah darul ridzuan nanti.. dan di bumi mana saja tempat yang batil memegang takhta. Moga yang haq kembali berkuasa!
    🙂

    p/s: suka lagu ‘sunnah orang berjuang’ by hijjaz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s